måndag 28 november 2011

Varför-du-ska-klä-dig-varmt-där-nere-och-svälj-inte-alger-för-då-mår-du-dåligt-Måndag!

Hela IP klasserna började dagen med redovisningar. På något konstigt sätt så känns det mer komplett när hela IP är samlad istället för A och B. Där berättade våra klasskamrater om t.ex. vad man ska göra ifall någon får en chock, vad man ska göra om man har diarré, urinvägs infektioner, astma osv.

Ännu mer förslag till konversations-startare vid bordet. Ordförrådet bara fylls på.

Senare togs sig hela IP iväg till Gustavsbergsbadet. Ifrån att ha stått i kö för att komma in så kan man numera bara gå förbi, höja handen och säga "Lillsved" till de som står i receptionen och dem hinner tillochmed säga "Välkomna, stig på" på innan vi säger något. Eftersom vi har så bråttom att ta sig in i duschen för att ha hand om simskola. Vilken pondus!

Nu är det inte lång tid kvar med simskola. Denna vecka och nästa vecka är det som gäller. Och det börjar funka mer och mer för våra små i simbassängen. Alla simtag sitter. Säkerheten är bättre i vattnet. Allt börjar falla på plats nu. Tänk att det är vi som har varit med och påverkat i någons utveckling. När man tänker på det så känns det helt.. ja, sådär bra. Konstigt bra.


Det kanske är såhär stora ledare känner sig. Konstigt bra.

Ryggsim stod i alla fall på mitt schema med mina knattar. Inte behövs det lång tid innan dem sätter allt som jag ger dem. Övning ger färdighet.

Sen var det dags för egen träning med Sofia och Samson med en hedersgäst. Vår alldeles egna långe bror Pepe. Han glider in med stil i sina simglasögon in black, latex-slimmade speedos och sin eleganta svanhopp ifrån bassängkanten. Crawl var det dags för idag. Krångligt nog att ta 3 armtag för att senare andas ser mycket enklare på tv?

Lyckades dra på mig klor-förgiftning i hjärnan. (alltså en huvudvärk av allt sväljande av klor men klor-förgiftning i hjärnan låter coolare nu när vi har pratat om olika allergiska sjukdomar på morgonen)

Bjuder på en b-produktion av en gymnastikfilm. Och EN bild på det!

(p.s. tydligen så vill inte Lillsvedsbloggen ta emot min b-film. Den vet väl att det är Jimmy som levererar de bra filmerna så den inte publicerad en enkel gjord b-film av Mickan.)


/ peace&love, Mickan

1 kommentar:

  1. DET FINNS INGET KLOR I GUSTAVSBERGSBADET

    SvaraRadera