onsdag 12 september 2012

Kajakspecial

God kväll! 
Här sitter man nu nöjd i sin tegelhydda (ja, det är ju inte riktigt en hydda, utan mer en mysig gammal stuga gjord i tegelsten). Dagen har varit kort enligt schemat, men lång som vanligt enligt mig. Både idag och igår har varit två riktigt roliga dagar! Klassen har blivit indelade i två grupper; indianerna (som alltid kommer först) och cowboys. Denna halvdag har indianerna haft drama, medan cowboysarna haft kajakpaddling i 3 timmar. 

Eftersom att jag, tillsammans med de andra indianerna, paddlade kajak igår, vet jag vad cowboysarna fick vara med om idag!

        Kajakpaddling


Innan klassen skulle ge sig ut och paddla, skulle vi ha tagit på oss kjolar (i detta fall ingen snygg partykjol, utan ett kapell som ska förhindra att man får in vatten i kajaken). Vi skulle även ha valt ut en bekväm och passande kajak och tagit på oss flytväst - Henka var som vanligt irriterande punktlig och ropade oss till samling på pricken 13:10. De som paddlade idag fick turen att åka ut det första de gjorde på morgonen, i den härliga höstmorgonssolen. Vi blev tilldelade kartor och skulle sedan ta oss till utpekad plats. 

Det var en fantastisk känsla att glida där på vattnet, enda tills mjölksyran tog över i armarna på några utav oss... (äsch, det var mysigt ändå!)

Vi andra som inte var och paddlade, hade som sagt drama hela dagen. Det var en spännande lektion och inte riktigt som man tror att en typisk dramalektion ska innehålla. Dessa lektioner ska snarare vara en stund för oss att varva ned mentalt och fysikt i den annars hektiska och fartfyllda vardagen här på Lillsved. Det är fantastiskt att känna att man aldrig har tråkigt och att man alltid har något att göra och någon att umgås med, men ibland behöver man pusta ut.


Imorgon väntar ännu en härlig Lillsvedsdag! Tills dess - god natt!

1 kommentar:

  1. Ni verkar ha det super fint å klassen verkar toppen! :) kram Kajsa

    SvaraRadera