tisdag 29 januari 2013

Dagboken V.3

Tjaba, tjena klassen.
Måndag morgon åkte första gruppen till det älskade badhuset och möttes av en riktigt trevlig kille, Tommy. Han försökte verkligen visa sina bästa sidor, kärlek till honom. Hela klassen slet hela dagen som djur.

Tisdag galloperade Totte in likt en kiwi in i våra hjärtan. Sen bytes han av, av Gustav solens barn. Det började med att strömmen gick och lite senare började även brandalarmet tjuta för Denise är så het. Dagen innehöll även skridskoåkning med Hannah och 80-tals spinning med 80 tals Majsan, grymt bra.

Onsdag: Martin vaknade 7.45 satte på sig långkallingarna och gick å kissa, efter det tog ja blodsocker, tog på mig resten av kläderna och gick till frukosten. 8.00 går Eivind upp och sammanstrålar med Martin. Martin äter 2 rostade mackor med smör och ost samt en tallrik honungsyoughurt med bruna cournflakes, linfrön och en kopp kaffe till det. Eivind äter gröt med linfrön, solrosfrön,kanel och socker. Sedan fyller han på med två frökusar med smör och ost. Sen gjorde vi annat skit resten av dagen förutom att Johan lärde sig gå 11.3 meter på händer. Verkligen imponerande.

Torsdag var Martin sjuk och saknad, medan vi åkte skidor. Maria och Eivind gjorde nått obegripligt på stormötet.

Fredag började med sportlov och fotosession, samt beteende där Pepe rolig. Sen avslutades den med en awosome TTF.

/Fina fisken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar