måndag 28 januari 2013

Dagboken V.43

Länge leve Rasta  =)
Efter en fantastisk funkisvecka så är vi åter tillbaka i vardagen med ännu en spännande fullspäckad vecka.

Måndagen bjöd på näringlära med förberedelser inför vår presentation på sportkidz.
Planering och schemaläggning inför sportkidz vilket kommer bli en sportslig upplevelse, anatomin har tagit till nya nivår, nu är det muskler som gäller....gleutus maximus? Anatomin bjöd även på klocktricket ala Victor =)
Tisdagen börjades med en mycket trevlig höstvandring genom skog, åkrar och blöta partier. Leffe hade vaknat på en mycket störd sida och visade gärna vad han hade i munnen på rastplatsen. Det var ett härligt gäng som sjöng och höll låda som tog terräng tillbaka till fastmarken på Lillsved. ALLA KOM HEM! Rasta, Rasta, Rasta. Dagen avslutades med mys och filmen " I am Sam" Trist att Carro och Isabell hade mer popcorn på golvet än i mun =)

Onsdagen ägnades åt drama och teori av kompassens funktion och användning. Det vi tar med oss är att det finns sprit i kompasshuset och riktning, avstånd för att hitta Henkas skatter på Lillsved.
Då var det dags för torsdagen och ännu ett barnbesök. Alla hade verkligen lyckats med utklädnaderna till troll, prinsar och prinsessor samt pirater. En helt fantastisk dag med roliga lekar, utklädnader och barn som stortrivdes. Tack alla inblandade och en varm aplåd till er som styrt upp dagen så bra.

Fredagen stratade med mörker, självlysande färger och bollar och tung musik. Denna fantastiska sport blackminton uppskattades väldigt mycket.

Lördag: Dags för halloween. Skräm och pranka varandra är 110 % tillåtet, men lämna smöret hemma. Skräm en och annan friskis när ni ändå är i farten.

Slutord: Nu laddar vi batterierna och kommer ännu starkare till höstlovsveckan och sportkidz med först ska vi avnjuta HALLOWEEN.

På återseende Johan och Victor.

PS. Rasta, Rasta, Rasta. DS. Snap

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar