måndag 28 januari 2013

Dagboken V.46

Under V.44 blev jag lämnad ensam på skolan. Klassen hade fullt upp med sportkidz hela veckan och sköte det galant. Veckan därpå fick dom ett eget höstlov och befann sig på olika platser i Sverige. Vi har nu kommit in på v.46 när vi alla är tillsammans på skolan igen.

Kära dagbok.
Efter ett magiskt höstlov stod hela klassen föräntansfullt utanför klassrummet inför den första lektionen. Vi började med att utvärdera sportkidz och vi hade även beteende, fysiologi och anatomi där Emil gav Inger ett hjärta. På fysiologin gav Rauno oss en läxa på 45 sidor.... Chocken var total. Läxor?
Tisdagen började med anatomi och sedan hade vi stormöte där vi underhöll och styrde folket. IP dominerade! Efter lunch hade vi fysiologi där vi testade pulsen på klassen. Onsdagen hade vi endast volleyboll för att Anne var sjuk, det var kul. Inte att Anne var sjuk, utan att få spela Volleyboll.
Torsdagen började med att Evind spred sin underbara kunskap om Volleyboll sedan skolmöte där Rebecka blev ordförande för elevkåren och Carro och Isabell blev stolta medlemmar. Efter lunch hade vi anatomi och beteende där något konstigt hade hänt med Pepes dator. I fredags hade vi volleyboll där det engelska laget dominerade, men alla lag kämpade tappert.
Puss och Smek, fingerlek!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar