tisdag 29 januari 2013

Dagboken V.47

Måndag: Emmas morgon började som en vanlig dag för en externatare, man vaknar, man går upp, man ser till att vara i slussen 07.40. Sen går man längst bak och sover till nyvarp. Samma sak varje dag... med undantag för idag då jag hoppade av i Mölnvik.
Samtidigt på skolan: Idag var det dags för första lektionen i gurrab-badet, men först hade vi fysiologi med Rauno där några sköt salivdränkta papperstussar på klasskamraterna. Det var kul, tyckte Leffe och Hannah, men det tyckte inte Ellen som var offret. Efter det hade vi simteori, efter det drog vi till badhuset där vi tvättade bilar och köpte ballonger. När det var dags att duscha tappade jag (Marre) tvålen, framför bastun. På kvällen var det innebandy match mot Henkas dagispappor. Det blev vinst för papporna, men däremot uppstod skönsång bland publiken när Denise och Sophie briljerade med sina vackra texter! .... Nu tar Emma över!
När alla andra var på badet hängde jag med HC B.På förmiddagen så hade vi samtalsmetodik. Riktigt intressant! Synd bara att jag inte kommer ihåg så mycket... På lunchen så fick jag krama på er, vilket var dagens bästa!
Efter lunch så hade vi HLR, fantastiskt roligt att se alla sitta på golvet och försöka få mini Anne att andas igen!

Tisdag: Rasta, Rasta, Rasta överallt, HC fattade inte ett skit, så det var bara att berätta.
Sen började vi med sportlovsplanering, Johan och Robin blev personalansvariga och jag och Marre blev något annat, som jag just nu inte minns.
Det fortsatte med att jag gick och svimmade och vaknade på madrass i hallen medan HC A hade lektion. Dom har verkligen inte lika kul som vi har, tror jag i allafall. Samtidigt hade ni simteori och planerade inför dagens barnbesök.
Tror att det gick bra för er. Sophie och Ellen var och hälsade på och flätade mitt hår, mycket vackert. Avslutade allt med att Ulle, Sophie och Linda ( i A) satt och sa att dom skulle mixa mat åt mig och sånt skit...
Samtidigt hos IP: My och Leffe raceade till badhuset med låten blåögda flickan i högtalarna. Väl framme hade ni ert första besök, vilket gick bra. Erik tyckte tydligen att det bästa med lektionen var Carros varma bröst(?!?) Själv satt jag och tittade på HC Bs fysiologi... Vi har det roligare!

Onsdag: Marre kände att halsen inte var 100% så hon kollade med mig på alla andra som kämpade. Fan vad bra ni är!
Efter det köttade vi igenom första trampettlektionen, vi är grymma! Jag ville vara med, men tog det lugnt och tittade istället. DEt gjorde flera av oss.... Invalidos!!
På vägen till lunchen rasade jag ihop.. misslyckat! Ni köttade med sportlovet och jag hörde att det gick bra.
Sen var det dags för fotbollstunering, IP IP IP... Vi kom 2a trots att HC försökte sänka oss med cheerleaders och sånt. Fan vad grymma ni är =)
Själv tog jag en helikopter till sös, det var inte roligt någonstans. Turbulent kan vi stava det! Missade därför pyjamaspartyt, men jag vet att ni hade det grymt kul ändå.

Torsdag: Aaaanatoooomi! Jacob hjälpte tydligen till, härligt jobb.
Efter det hade ni charader med Pepe och fick veta at snoppen ligger 1,75 cm (?!) under naveln. Simskolan fick bra och ni fick lära er hur en rysk applåd såg ut, samt varför pingvinerna ser ut som dom gör.

Fredag: Fan vad långt jag har skrivit... Trampetten fortsatte med just trampett. Hopp, hopp,hopp återigen, fan vad bra ni är!
Pusspuss! /Marre och Emma

PS. Grattis Victor till att du inte skadade dig. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar