tisdag 29 januari 2013

Dagboken V.48

Tjaba tjena hallå!!
Rasta rasta rasta =)
Hoppas att alla har haft en bra vecka, tror nog att alla har haft det =) första dagen, måndag. Kommer man till skolan, det var små kallt, första lektionen var fysiologi. Kul och intressant ämne. Fika sen efter. Gött med kopp te, kafe och choklad. Simteori som andra lektion. Lägger upp schma inför våra underbara små simmare. Efter lunchen gör vi oss redo att åka till simhallen. Jätte roliga äventyrsdelar i hallen , men vi höll oss för det mesta i stora badsängen. Efter barnens simlektion så skulle vi ha simlektioner. Vi hade ryggsim, tror jag :P

Tisdag
Rasta, Rasta, Rasta!! =)
Tobbe: För mig som inte simmade så stog matte på schamat. Det var typ 4 ½ år sedan jag höll i en mattebok, men Finn är grym som lärare och det går sakta men säkert frammåt.

Onsdag: Demokratins dag!
Idag hade vi en intessant dag med en föreläsning om demokrati och sedan grupparbete där vi skulle svara på en massa frågor om demokrati, det var mycket livliga diskussioner.

Torsdag: Torsdagen stratade med Anatomi. Där vi gick igenom deltoideus, rotatorcuffen samt biceps och triceps brachi. Vi konstaterade även att Sophie är den som besitter störst muslekmassa i klassen. Sedan var det simning och kärnämnen.

Fredag: Första lektionen, dans (juldanser) dansa runt granen, det var hur kul som helst. "fan vad det snöar"!!! ändå mysigt på ett skönt sätt. Sportlovmötet gick bra. Vi jobbar och kämpar på med det. Bra jobb klassen med mycket kärlek från oss alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar