fredag 1 februari 2013

Dagboken V.5

Hej alla snyggingar!
Den här veckan har kort, typ 4 dagar, fast det var tre... alltså 3 skoldagar, för en vecka har ju sju dagar och på den sjunde ska man vila säger Gud, typ inte jobba med sportlovet.  Därför gjorde vi det i måndags och tisdags, för det är dag ett och två, alltså inte dag sju, för då ska man vila. Vi fick foldrar och affischer som skulle delas ut och sättas upp runt om på Värmdö. Ut till skolor och informera om bla 222an som ändå är stängd, för dom tyckte vi kunde komma på lördan isstället. Så nu ska Veronica, My och Isabell dit och baka pepparkakor på lördan, fast dom inte vet det, förn nu... Puss!

I onsdags hade vi drama och spinning, fast vissa hade spinnig före drama för vi var halvklass. Men inte samma grupper som vi brukar, det var jobbigt, för nu var Maria, Emil, Johnny med mig, alltså i min grupp... alltså Sophies, inte Robins, fast vi är i samma grupp egentligen. Det var rörigt. Vi tog kort, med varandra, fast mer på varandra. Det var inte kul, när jag var kamera tog Maria kort på Johan, Johan såg trött ut. Sedan målade vi varandra utan att se hur vi målade, ivssa blev ägg andra katter och en del seriefigurer. I torsdags hade vi massage, Johnny fick vara provdocka... igen... jag vill också vara igen, fast typ en lång massage,typ att Inger visar helkropps, fast inte rumpan, då blir Carro arg, på Inger, inte på mig. Sen åkte vi skridskor, vissa är duktiga, andra mindre duktiga. Martin var iaf bäst på bandy, eller var det Henka med Martins kläder, ingen som vet.
Sen åkte vi hem och Ellen var på bushumör. Vi tutade på Johan som körde minibussen och blinkade med helljuset, det var kul, men det tyckte inte Johan, fast han tyckte det i fem min, kunde varit sju minuter (sju för vila) men han sa fem, alltså att han tröttnade efter fem minuter. På Lillsvedsvägen var Denise längst fram, hon körde längsamt, det tyckte jag och Ellen och Emma var kul. Men inte Johan, för Leffe fick ringa Carro som satt med Denise att Johan hade bråttom, haha!

Idag är det fredag, Sophie börja dagen med att äta 2 ägg, inte ett ägg som i torsdags. Då var Sophie sur på alla som hade tagit 5ägg före henne, på torsdagen alltså. Idag ska Sophie äta 200g torsk också, men det är en annan femma ( Carro version: Men det är en annan fyra)
Första lektionen var grundtränarinstruktör med Rauno. Vi spelade fotboll och basket, alla var Zlatan och Michael Jordan.
Sen hade vi beteende med Pepe. Pepe undra hur vi mådde och vad vi tyckte om coach Boone, sen sväva vi ut om brännbolls-VM i Umeå i 10 min.
Sen blev det lunch, Sophie åt torsk (200g) och jag, Robin åt glass. (X antal hundra gram)

Sophie och Robin avslutade veckan med en grym TTF.
SLUT FRÅN OSS. TÄNK SPINNING!
PUSS /Robin och Sophie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar