söndag 10 februari 2013

Dagboken V.6

Hellooooo...

Isabell skriver:
Veckans ord:SPINNING!!!
För att vi har haft jätte mycket spinning. Och Basket. Fast inte så mycket som var planerat från början. Vi åkte istället skridskor på lång is. Eller långt på isen. Med långa skridskor. Ingen fick bada, och det ville ingen heller. I måndags var vi tydligen jättefina i håret. Konstigt, för jag tyckte bara att Carro var fin med sina röda slingor. ( nu byter jag penna)
Några sprang beeptest men innan det, alltså någon dag innan, var vi olympiska mästare i rörelse... eller något sånt.
Spinning!! Nu är nästan alla spinninginstruktörer. Wooooho! Och bamsegympaledare. Jag är mest stolt över bamsegympan. Man kanske kan slå ihop dem. "Skalmans mat- och sovklocka ringer och då ska lilleskutt upp i tvåan!"
Över till Mary!!!
Tack Isabell!
Vädret den här veckan har beståt av snö och snö och lite mera snö. Så på skridskodagen med barnen plogade vi för fullt, några med skridskorma andra med kläderna. Några blev fälda av barn andra fälde några, inte med flit dock, eller?
Knådat har vi också gjort den här vekcan, i tisdags, alltså inte igår eller det var igår också, alltså i torsdags, knådade vi varandras rumpor. Johan offrade sig för laget mer än en gång. Några tyckte det var jobbigt, och andra tyckte det var jätte jobbigt. Till lunch på torsdagen, alltså igår blev det kött, eller nej, det var på spinningen, för på torsdagar får vi ju pannkakor. Men pannkakorna ville göra oss sällskap även på spinningen. Tur att dom ångrade sig på vägen upp, för sen fick vi semlor, alltså både innan och efter spinningen, för vi hade två pass. Tänk på att släppa på trycket ibland under passet bara. Eller jag menar lätta på trycket. ;)
(Det här är veckans bästa TTF)
Draman den här veckan berättade vi för varandra hur vi ser ut. Jag fick veta att Ellen har två ben, två fötter och tio tår. Vi fick även finna fem fel och stirra varandra i ögonen. Det bjöds även på ännu mer basket, där vi skulle äta BEEF, nej, tänka på BEEF, för till lunch fick mos och kött som vi åt efter att vi tänkt på BEEF på basketen. Nu tackar vi för oss ocj lämnar över till sporten, eller nej till Emma och Robin.

PUSS Mary & Bell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar