fredag 3 maj 2013

Dagboken V.16

V.15 blev det tyvärr ingen som skrev dagboken, då den hade bestämde sig för att ha lov en extra vecka.

Måndag vecka 16 började däremot med en rivstart med babesen och hunkarna Sophie och Johan i lättklädd bravur, som dansade oss varma med steg, snurrar och ringar i för många oklara riktningar. Därefter visade Johannes "Leffe" och Veronica "Vonkan" hur man dansar American promenade och Schottis. Efter det hade vi näringslära, fysiologi och beteende med fritt arbete med våra fördjupningar. Sedvanlig Powerpoint presenterades och Isabell redovisade sitt arbete om ortorexi.

Tisdag - Det var dags för bosökampen för första gången på två år. Lillsveds tappra hjältar blev hämtade med buss på morgonen. Banderrollerna var målade, diverse näringsshakar var skakade. Alla var redo. Efter en god lunch i Bosöns matsal var det dags för dagens första batalj, innebandy. Efter en inspirerande och sammansvetsande uppvärmning för både publik och spelare drog matchen igång. Efter att Bosön haft det allra mesta av spelet och även tagit ledningen lyckas Lillsveds tappra lejon vända matchen. Efter en del hårda tag, några snygga mål och vinnarskallar som ibland gick någon decimeter över gränsen kunde Lillsved vid slutsignalen se sig själva som vinnare, det bjöds på även en våg med de ditresta fansen.
Nästföljande match i Bosön blev en ensidig historia där Bosöspelarna redan på uppvärmningen satte sig i förarsätet genom att en och en springa upp mot korgen och dunka, väl kämpat av vårat basketlag. Efter fika i regn så var det dags för fotboll i vinnarhallen. Det bjöds på en gastkrampande tillställning med många strålande insatser laget igenom, där Lillsved snöpligt tappade en tre målsledning i slutsekunderna. Matchen slutade 5-5.  ( men det ryktas redan om ett returmöte) Därefter väntade dagens sista gren , Volleyboll om den åtråvärda vandringspokalen. Slutresultatet talar vi tyst om. Vi är bäst ändå, allt som allt en fantastiskt rolig dag.

Onsdag- bestod av stavgång med Henka och drama med Anne där vi bland annat två och två utan att prata med varandra skulle rita en bil. Många skratt , många solar i högra hörn och många snygga bilar.

Torsdag- Förmiddagen bestod av att Cathrin från Anorexi, bulimi kontakt gav en otrolig nyttig föreläsning om ätstörningar som jag inte tror lämnade många i aulan oberörda.
Efter lunch körde Maria och Martin sin uppvärmning. Det såg roligt ut från sidan- Därefter rullade Bollnäs livslevande dansskola vidare med vals. Vissa hade klätt upp sig i vackra kläder.

Fredag- Idag hade vi Pepe hela förmiddagen, efter att han hintat om en dokumentär om doping så fanns det ingen annan utväg än att det tog upp nästan hela lektionen. En snabb reflektion, lite Powerpoint sen var det påt igen med lite film om OS, sen var det lunchdags.

Vi avslutade veckan med TTF, det kulturella inslaget var en positivitetsring. Det avslutades med ett bildspel från året som har gått. Mycket trevligt.
Tack för mig, kärlek till er alla!
/Emil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar