lördag 4 maj 2013

Dagboken V.17

Måndag och dags att visa våra skils i bordtennis, dom flesta var gamla Champs från skoltiden. Karin inhyrd från HC för 1 milj kr. Världens snabbaste sport kan jag lova från spelare till spelare. Rundpingis en gammal klassiker från skoltiden... saknade dock straffen.
Pepe´s lektion bjöd på en inspirerande film om doping med bra fakta om varför man ska börja... eller INTE.
Tack och hej, hem och plugga näringslära.

Ny dag, nya möjligheter och dags för tisdagens aktiviteter. Dagen börjades med idrottshistoria med Pepe och kunskaper om galna kampsporter flödare. Tackar vet jag vikingarna som tog det lugnt och slappade.
Raunos lektion bjöd på kamp i alla dess slag.. dra, slita, lyfta och spöa skiten ur varandra.
Badminton alá Martin = sjukt kul och bra träning för allas högersida av kroppen utan Ellen som inte är som alla andra barn. Nu är vi mästare allihopa och högerarmen har gjort sitt för dagen... eller? Ja Ellen är ju så klart slut i vänster arm.


Onsdag och äntligen vila på draman... not. Inte en lugn stund blev det då man skulle hitta ett djur som passade till respektive person. Eivind blev en apa och Carro en häst och det var kul.Vi hade även gamla kampidrotter med Finn och hoppas att han en dag kommer till skolan iklädd OS-dräkten från México.


En heldag utan praktisk idrott på schemat och suit up day. Emil bjöd på kavaj, riktigt stilig och My kom försent pga. beslutångest gällande byxval så det blev inga byxor alls.
Föreningskunskap är vi nu mästare i och 3st nya föreningar har anlänt
1. Tomtar finns FF
2. Pranks IF
3. Liggsved bryggeri förening
Tror det kommer bli stort medlemskap i alla tre... eller?

Fredag och GLASS på schemat.... mmmmm.
Men först var det en givande lektion i näringslära där vi berörde allt inom hälsa. Bra jobbat klassen och väl genomförda presentationer.

Tack och hej, trevlig helg

RASTA, RASTA, RASTA
Pözz och kjam My och Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar