lördag 4 maj 2013

Dagboken V.18

Hej!!!

Dag 1
Våren är här och vintern är historia. Trots detta startade vi dagen med snöbollskrig i hallen. Pingpong-kingen Karin Gill höll i lektionen och vi körde stafetter där man skulle studsa bollen på racketet, alla fixade och fattade vad det gick ut på, utan Ellen.
Sen spelade vi rundpingis och folk smachades och hade sig hej vilt. Resten av dagen chillade vi med Pepe som bjöd på youtube-klipp och beteende. Samtidigt hörs militärernas skott utifrån, så passande bestämmer sig Pepe för en LoveBomb. Vi avslutade dagen med att traska ut i skogen. Pepe och hans vandringsstav tog täten. Johan gick igenom alla grejer på utegymmet, verkade som att verkligen alla kunde ta del utav det, tillochmed Rauno!
 
Dag 2
Tjäna! Vintern rasar ut bland våra...
Valborg på schemat! Jag (Hannah) började dagen med att riva igång en passande film om alkohol. Pepe lärde oss att den shott rent orsakar sår i magen och Emilee Stenquiee att om man vill prestera så bra som möjligt bör man dricka så lite som möjligt.
Fika paus, mäta och glada fortsatte vi dagen med Rauno.  Vi tågade in i hallen som såg ut som en majbrasa med pinnar, men det visade sig vara tillbehör till MACövningar... avslaget!
På eftermiddagen lirade vi badminton med Henka. Trevligt! Vissa va kvar och spelade lite till, vissa gick på flaskan. Törstiga! Bira, Bira, bira, smaklig bakfylla på ER!


 
Dag 3
Djup dag! Smaklig bakfylla på er!
 
Dag 4
PANNKAKSTORSDAG!
 
Dag 5
Tjena solen! Dagen började med psykolog snack med Pepe. Vi lärde oss skillnaden mellan självkänsla och självförtroende. Plus ett och annat youtube klipp.
Traskade ner till matsalen, tog en kaffe och fortsatte med idrotthistoria. De innehöll OS snack och folk bestämde vad dom ska fördjupa sig i.
Avslutade med en minnesvideo om Per Elfosson och dom "svarta jamaikanerna" som Ellen skulle sagt.
LUNCH; GLASS
Tack för oss! Avslutas med livets bästa TTF!
 
/Hannah och Filip

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar