fredag 24 maj 2013

Dagboken V.21

Kära dagbok.
Måndag morgon började med att My fick höra allt om Ellens ragg. Efter det var Calle här och lärde oss allt om föreningskunskap. Efter det var det fotboll med Carro och My. Även det passet var legendariskt eftersom de flesta i klassen spelat i Bayern Munchen. Sen var det dags för idrottshistoria. Robin körde all in och höll en teater. Några var terrorister som invaderade OSbyn i Munchen och andra av oss var poliser. Kan även meddela att Bajen vann mot landskrona BOIS med 1-0 på söderstadion.

Tisdagen hade vi först fotboll där alla kämpade tappert och efter det så blev det lika i gymnastiktävlingen. Efter lunch hade vi Calle igen.

Onsdagen. Dagen D. Dagen började med fullt kaos, Ellen grät, Leffe fick hybris och Vonkan var ängslig. På idrottens hus fick vi kanelbulle, gratis kaffe och lyssna på människor över 50. Sen släpptes vi ut i Stockholm på grönbete för att senare mötas upp i Solna på Kolgrillen. Sedan såg vi en korpen match på Friends arena. AIK-Djurgården, matchen slutade 1-1 och det var två klassmål. Alla gårdare fick även ett matchkit på ett päron och en banan. Johan uppskattade det.

På torsdag fick vi en ny klasskamrat, Mina. Trevligt. På schemat stod tennis med Josefine. Alla var proffs och stöna som Serena Willimans. Sedan tränade HC upp oss till Beach 2013.

Fredag. GENUS stod på schemat. Fin föreläsning. Sen trippelglassa vi och helgen började.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar