lördag 8 juni 2013

Dagboken V.22

Hallå där!
Inte långt kvar nu. Sista hela veckan och schemat är fullt med massa kul!
Måndag morgon och vi har en gäst från CAS som visade oss hur proffsboxare i Ryssland tränar. Det är inte konstigt att de behöver träna många timmar, eftersom efter två lektioner hade vi lärt oss två slag och att ducka. Många såg de nog som Daniel-san gjorde i Karate-Kid när han vaxade bilar och målade staket. När ska vi få slås? De blev aldrig några slag, däremot blev det redovisningar hela eftermiddagen i idrottshistorian. Vi fick se lite allt möjligt, bland annat de australiensiska blåbäret, de olika grenarna i gymnastik, om Paralympics historia och Christoffer Lindhs, samt Blad Runners livshistorier. Ska inte glömma det bästa och det var att se Frank Andersson i handduk!

Tisdagen började där måndagen slutade, med fler redovisningar. Rysningar längs kroppen när Sverige vann OS guld i Hockey 2006, samt värme och glädje när Marre dök upp som OS hopp 2016 i hennes redovisning. Vi tror på dig!
Fysiologi och samling på IPen för lite skidskytte stafetter. De tre lagen kämpade tappert även de som hatar allt som har med ordet stafetter att göra.
Helklass drama med Anne efter lunch. Vi passade på att ta lite på varandra, hålla hand, titta varandra i ögonen och mobba ut någon. Kul och mysigt!
Tack vare de snälla lärarna så slutade vi tidigare för att hinna göra oss iordning för idrottsgalan. Kvällen var lyckad och alla var kanon fina. Bra jobbat av LIF och av oss.

Onsdag och klassen var uppdelad i halvklass. Ena gruppen är ute och leker systrarna Williams med Isabell, medan vi andra äter rulltårta, berättar om de första minnet, om saker vi vill ta med oss och det vi vill lämna kvar på Lillsved.

Torsdag och tre kamp i hammarby-sjöstad väntade. Alla var grymt taggade, började dock mindre bra när de var tvungna att hålla våra namn rumsrena Första kampen var go-cart. Det var kul! Redan innan start visste man att det stod mellan två stycken, inte om vinsten , för det var rätt öppet, utan om vem som skulle få svart flagga. ;)
I bullriden gick det vilt till rädsla, skräck, nervositet ledde till blåmärken, blod, en avslängd Isabell och en ny rekordhållare Johan. I Fatsuit kampen var vi mest söta, vi var mindre bra på själva momentet. Det slängdes även in ett och annat tjockis skämt under fajterna. ;)  Efter dagen hade vi ändå en segrare, Johan, tvåa Denise, och en lite märklig delad tredjeplats Robin och Isabell.


Fredag och vi började dagen med minigolf i Siggesta. Mysigt och Kul! Tror vi alla uppskattade glassen/kaffet dock lite mer än spelet. Vi passade nämligen på att ta filipsfemdjupa och umgås i det fina vädret innan vi åkte tillbaka till skolan och åt lunch och mer glass. På eftermiddagen tog vi med oss Pepe till Kastellet där ung och bortskämd fick känna sig besegrade och blöta av gammal är äldst och segerskumpan i Carros hand är kladdig.
Väl tillbaka på skolan hade kåren fixat grillmiddag  med karnevaltema, inte kannibaltema ;)
Maten, quizen, sällskapet och arrangemanget var kanoners!

/Mary

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar