lördag 8 juni 2013

Dagboken V.23

Kort Kort vecka. På onsdag är det hej då Lillsved.
Måndag passade vi därför på att utvärdera allt vi gjort under året. Det log längre tid än vad Henka och Pepe trodde. Vi som trodde att dom kände oss. Skönt att solen tittade fram, mindre skönt att det blev en pollen storm mitt i. Galet!
Sista lektionen pratade Ellen om att hästar sätter sig på en om man inte visar vem som bestämmer. Carro tyckte att en av raserna fungerade som hamburgare. Vi fick även veta att hästar ibland dör!
Robin gav oss rysningar och det var inte bara av han närvaro, utan av klippet när Lisa vann sitt OS silver. Pepe fick oss sedan att börja gråta, när han visade ett klipp där en man tog sig igenom ironman på Hawaii tillsammans med sin son som är funktionshindrad.

Tisdag och en full dag med massa skoj! LIF rivstartade dagen uppe i hallen. Där Eivind och Veronica visade vägen i en Spice Girls låt. Efter det var det många hopp på både höjden och längden , många nöjda ansikten, läten, stön, skrik och mycket skratt. En hel del fjäsk, kramar, pussar, överfall och bara bröst. Ska nog tillägga att det inte bara var manligt. Efter lunchen tog kåren över. Vi spelade kubb, boul, stod på en surfbräda i det iskalla havet, vi spelade fotboll lika dåligt som ett gäng tvåbenta kossor. Men kul hade vi!
På kvällen var det lärarnas tur. För att citera Rauno lite gran. "inget av detta får visas i sociala medier, utan det här är för er här och nu." Mer om kvällen tänker jag inte avslöja, utan den måste upplevas. Precis som året här på Lillsved. Det som står i den här dagboken är bara ord och meningar för många. Men för oss är det så mycket mer. Det är vår tid på Lillsved!

Älskar er alla / Mary

 
 
IP eller sär?
Vilket som för oss, för vi kommer alltid att vara en del av Lillsved.
 
 

1 kommentar: