måndag 30 september 2013

Går man IP, behöver man inte vara snille...

Tjäääna,

nu är det andra puckar som gäller i den här bloggen! Laget har utökats av ytterligare bloggare: Sandra och Josefin, som kommer göra sitt allra bästa för att visa hur kul, roligt och fun vi har här på Lillsved. 

Idag var en kul, rolig och fun dag. Dagen började med anatomi, där Pepe the Boss of Powerpoint lärde oss hur vi skulle ta på varandra. Vissa var ute och cyklade i helt andra territorium på sin bänkgranne. Efter Finncrisp-fika spenderade vi ytterligare en timme med mr Powerpoint lärde oss mer om latinets dolda, mystiska och mörka hemligheter. Det var kul, roligt och fun. Framförallt var det lite fan, när Rasmus hittade meningen "muskeln fäster på den distala facetten på turberculum majus på humerus". 

Efter lunch hade vi barnidrott med Ulle i vår fina, gamla gympasal med fönster i golvhöjd som man kan ramla ut genom. Om man heter Rasmus. Alla i IP väntar på dagen då detta sker, fingers crossed! I alla fall, barnidrotten gick bra: vi kröp, rullade, klättrade och ålade. Vi utnyttjade helt enkelt våra starkaste sidor. Idrottslektionen med Henka bjöd på frustration och viss glädje när vi äntligen lyckades få Henkas sons favoitlek att fungera: ap-leken! Alla skulle vara schimpanser och ta sig förbi de fruktade lejonen som stod på en mur i mitten. Om man mot förmodan tog sig förbi dessa lejonen åkte man ut i vilket fall som helst eftersom gorillorna som väntade bakom muren kastade en kokosnöt på en, så att man inte hann fram till sina älskade bananer. Blod, svett och tårar! Efter lite ändringar blev leken superkul, när Henka bad oss använda våra små IP-hjärnor. Heja Henkas pojk!

Summa summarum: idag var en bra dag. Imorgon blir nog grymmare än grymmast: CROSSFIT PÅ SCHEMAT!
Btw tog det exakt 1 h att byta bakgrundsbild. Heja Sandra och Rasmus! Man behöver inte vara snille om man går IP...

Pyramiden IP-style <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar