måndag 30 september 2013

V. 39

Hallå!

Söndag och sista dagen på vecka 39, vi ser tillbaka på en intensiv men rolig vecka.

I måndags var det äntligen dags för vår efterlängtade HAJK som blivit framflyttad på grund av usla väderförhållanden. Men i måndags var både vädret och humöret på topp! Efter lunch blev klassen uppdelad i fyra olika grupper med varsin karta i handen, uppdraget var att vandra 6 km till vår lägerplats. Tävlingsmänniskorna i oss vaknade till liv och vi gav oss iväg... Väl framme byggdes det vindskydd, ett vindskydd som skulle rymma hela klassen men till slut visade sig bli för litet, struktur är kanske inte vår starkaste sida. Så gruppen som kom sist fram till lägerplatsen fick tyvärr stå för sitt eget vindskydd. Sandra offrade sig för laget och bjöd på en supergod middag som vi åt framför elden och sedan blev det dags för mys! Vi satt framför elden resten av kvällen och åt, åt, åt, sjöng och lekte.

Morgonen efter vaknade vi, lite kallare och lite hungrigare. Det var dags för frukost! Varm choklad har aldrig smakat bättre. Efter frukost blev det mer lek och lite äventyr innan vi begav oss hem igen. Nöjda men trötta..
Resten av veckan tillbringades med att arrangera friidrottsdagar för skolbarn i årskurs 6-9 i Hemmesta, intensivt men otroligt lärorikt för oss alla. Något slitna firade vi fredagen med drama, killerboll, ordentligt med glass till lunch och Polly på TTF:n.


Nu är det söndag och vi som skriver hoppas att klassen är laddad för en ny vecka som innehåller crossfit, barnidrott och en hel drös lektioner med vår efterlängtade PEPE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar