söndag 8 december 2013

V. 49

Lång tid sedan sist nu igen... Den här bloggen glöms lätt bort i allt annat som ska hinnas med här ute på vårt älskade Lillsved!

Sedan vi skrev sist har vi hunnit med en hel del. Vi har spelat en himla massa volleyboll med Henka och övat till Nobelslaget som äger rum nu på tisdag. Den traditionella volleybollturneringen där alla hus möter varandra och sedan också lärarlaget. Ryktet säger att lärarna brukar kamma hem vinsten, men sen så har dom ju aldrig mött årets elever heller... Update utlovas!
Vi har påbörjat och nu också avslutat vår simlärarutbildning, all hatkärlek till den! Mysiga ungar, mycket plask och bubbelpoolande men också en himla massa stress över lunch som ska hinnas med och diplom som ska skrivas.
Vi har dragigt igång med SPM, det vill säga planeringen inför vårat omtalade sportlov, då vi ska ut  och aktivera Värmdö Kommuns alla barn och ungdomar. Mycket är på g, traditioner som Gladiatordag och Blackminton kommer självklart finnas med men också en hel del nytt!

Utöver allt plugg har julstämningen hittat hit, i veckan kom första snön och numer är nog varenda hus här på området julpyntat. Imorgon ser vi framemot julmys i rektorsvillan på kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar