fredag 2 mars 2012

Reflektion över gårdagen

Sportlovets största dag med uppskattningsvis 450 barn. Rekord?
Vi drog igång redan vid 7 och plockade fram mattor, sarger, ännu fler mattor, studsgolv och allt annat vi behövde. Den härliga gladiatorgruppen hade en ritning på hur de ville att det skulle se ut så det var bara att sätta igång och göra Ösbyhallen till den fetaste gladiatorarenan någonsin. Tror vi lyckades!
När alla satte igång och slet och visste vad de skulle göra flöt allt på hur bra som helst.
Vissa fixade hinderbanan, andra gatloppet och några andra fixade mellanstationerna och vårt härliga café.
Det var riktigt kul att se hur allt tog form. Alla hjälpte till!

Klockan 11 kom de första gästerna. Vi fick besök från särskolan som körde banan i 40 minuter.
Det kändes bra att kunna värma upp lite innan den stora skaran kom. Vi rättade till de som inte riktigt fungerade till vi kände oss riktigt säkra på hur allt skulle gå till.

Se var det 2 timmar och 45 minuters ös. Konstant tryck på alla stationer. Jag tror gatloppet var den mest populära. Såg riktigt bra ut!

När allt var klart hade vi 25 minuter på oss att röja upp allt. Ställa tillbaka allt på rätt ställe. Städa. Få de att se ut som att vi aldrig varit där. Vi lyckades! Bättre än något annat år! Viktigt! Känn på det ni gamla lillsvedare :).
Jag är stolt och riktigt nöjd över hur produkten blev. Stolt över klassen. Ni som var där gjorde dagen till ett minne för livet både för mig och alla barn!
Älskar er!

3 kommentarer:

 1. Tur att ni va duktiga på att städa för det andra va inte så bra.
  Mycket som va oklart, mycket gnäll, Gatuloppet va dåligt byggt, Hinderbanan va farlig, attackbollen va dåligt planerad, killerbollen va dåligt uppbyggd och duellen va bara farlig. Sen får vi inte glömma att det hade varit trevligt om man hade kunnat få ett tack för hjälpen av fler en bara 2-3 stycken.

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHA vilken jävla tönt du är "anonym" feg och antagligen avundsjuk också! ;) men kul att du kunde vara med, TACK!

  SvaraRadera
 3. Som sagt. Avundsjuk är jag inte det minsta. Kom gärna ner på jorden igen.

  SvaraRadera