onsdag 23 november 2011

Beteende-och-mat-onsdag!

Vi började dagen med att fräsha upp vårt beteende-minne. Tänk, då är det vi som skrämmer folk vid matbordet att vi är beteende-vetare. Som när man får reda på att det sitter en psykolog vid bordet. Då är man tyst.

Idag pratade Pavlovs-hundar och Maslows behovstrappa. Vi pratade även om ungdomen är idag med språket. Vår lärare tycker att saker som vi säger i dagens läge är jättegrova saker och det vi tycker den yngre generationen säger är grovt. Undrar hur då språket kommer vara när vi blir gamla.

Beteende över gick till Näringslära. Redovisning nästa vecka, nu taggar vi loss! Pluggande var fritt och alla skötte sitt. Vi ska kunna kolhydraterna, proteinerna, vtiaminerna och mineralerna vid nästa redovisning.

Det är en härlig middagskonversation. En beteende-vetare som vet hur kolhydrater och proteiner bryts ner. En riktigt icebreaker!

Efter lunchen så var det dags för Sportsmangament. Där kom det fram klart och tydligt av vår mentor att "Ni ska alltid ha sportlovet i huvudet även utanför skolan". Yeap, arbetet igång. Storplanering för gladiatorerna och alla andra aktiviteter vi kommer ha. Förslag och idéer kastades över klassrummet ifrån alla möjliga olika grupper. Ja, det är ju ändå några veckor kvar.

Som tur är.

Imorgon är det dags för simskola igen, få känna kaklet emot våra hårdhudade fötter!

Over And Out / Mickan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar