tisdag 29 november 2011

Snäll-bombningen är det bästa krigsverktyget i världen!

Drama-lektionerna är farliga på morgonen. Om man inte är riktigt vaken. Inne på en drama-lektion så möts man av underlägg på golvet, massa filtar, ljus, en mysig vas med en blomma i. Och såklart en fantastisk lärare. Alla lägger sig, intar vilo-position i hopp om att vi kanske kommer ha lite avslappning idag. Men icke. Idag ska vi prata om Positiv förstärkning och snäll-bomba varandra med fina ord.

åh, vilken bra start på dagen.

Ifrån att ligga på golvet med filtar till idrottshallen för lite fotboll ihop med vår mindre långe bror Rauno. Teknik och lite spel står på schemat för Rauno. Nu måste vi tänka och lösa problem med en fot vid fötterna. Inte så lätt när fötterna ibland har sin egen vilja. Och särskilt när bollen är rund och man kan snubbla på den (aj..).

Spring dit, pass dit, mål där, mål här.

Ifrån Idrottshallen till Massagebordet. Lägga sig ner. Lyfter tyngdpunkten hela tiden (HAHAHAHAHHA. yrkesskadad..). Att bli lite mjuka i kroppen med hjälp av våra klasskamrater.

In till skolhuset för att lära oss lite mer om det lilla blodomloppet, hjärtat, syreupptagning. JA, allt det där bra som händer i kroppen hela tiden.


/ peace&love, MickanInga kommentarer:

Skicka en kommentar