måndag 20 maj 2013

Dagboken V.19

Hejeee!
Måndag morgon och där satt vi i klassrummet, men något var inte som det brukade, det saknades något. Eller nej, inte något, utan någon. Vart är Pepe? Vi sitter och väntar en sund, sen kommer den smarta idén fram hos en av oss att kanske ringa till Pepe. Svaret på frågan tidigare var att Pepe tagit fel på schemat och är på båten. Det blir då egna studier eller ryggliggande ute i solen som första lektion. Andra lektionen hade Pepe koll på vart han skulle vara och film om OS visades.
Eftermiddagen spenderade vi med Calle och vi fortsatte prata om föreningar och fick även hålla egna styrelsemöten. Under dessa möten skapades nya facebookgrupper, erbjuds märkliga tjänster från Ellens sida och några i klassen verkade ha gått något i halsen eller umgåtts lite för mycket med Bosöeleverna.
Tisdag och Emma stod redo för att köra skiten ut oss med ett "par pass" aka Ruffie pass. Tror fler än jag hade träningsvärk på mer än ett ställe efter det. Bra jobbat Emma!
Lektion två var också egentligen ett hårt konditionspass med Rauno i fysiologin Men eftersom vi är så snälla och rätt slitna efter första lektionen fick vi arbeta med våra träningsprogram i träningsläran istället. Vilket många uppskattade.
Efter lunchen var det fotboll och många av oss var tydligen spelare från Bayen munchen. Fanns en del som påpekade det mer än andra. "host" Leffe! Vädret var underbart! Ledarna Carro och My sköte sig superb- Ska även nämna att Isabell och Ellen gjorde en oförglömlig uppvärmning med passande sommartema. Dagens sista lektion var med Pepe i klassrummet och vi hade det lika trevligt som vanligt. =)
Onsdag och som många andra onsdagar var vi halvklass hela dagen. Gymnastik med Henka och super Finn! Vi tränade på de olika stationerna som vi senare ska tävla i. Vi han även prata om att Finn nog har varit Emils pappas idrottlärare i Mälarhöjden någon gång mellan 1968-1978. På dramat med Anne var vi allt från nyfikna, lyckliga, arga (maria kunde tyvärr inte hålla den minnen, så satsa inte på teater i framtiden.) Vi skulle även spela kissnödiga, när lektionen var slut så behövde vi inte spela längre. Tre av oss sprang till toan och lunchen var nu serverad. Där slutade även denna vecka och på måndag tar vi nya tag- Inte långt kvar nu, 5 juni tar vi våra väskor och lämnar Lillsved för denna gång. Men Vi njuter av sista tiden tillsammans!

Puss från Mary och Ellen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar