tisdag 29 januari 2013

Dagboken V.4

Hellooo...
Måndagen var mysig. Vi fick kolla på gråtig film och äta hallon med keso. Eller keso med hallon beroende på mängden och proportionerna Vi hade även vår första spinninglektion i spinningsalen. Mysigt var det. på tisdag morgon snackade vi sportlov- fantastiskt mysigt.

Att åka skidor är kul.
På tal om skidor så åkte vi skidor samma dag. Alltså samma dag som sportlovssnacket. Tisdag. Fast skidor åkte vi på eftermiddagen, inte på morgonen. Inte vid lunch utan efter. Det var mysigt och Eivind och Isabell, främst Isabell, var facit med sina fantastiska saxningar och allt vad det hette. Jättefint. Vi stockholmare körde stakning med kick, medans dom andra i klassen åkte någon annan stil! (Klassen var snygg hela veckan) Det var mysigt, men mest kul. Sophie (frugan) stannade i vallaboden hela lektionen, det tyckte hon var mysigt och kanske kul.

Att prata färger är mysigt och kul. Det gjorde vi på onsdagen på dramat. Jag vart mest blå och röd, fast Filip sa att jag var gul. På Raunos lektion fortsate vi studsa bollar, båda åt gången, eller alltså två åt gången, men ibland var det en frisbee! Det var svårt och kul.

Torsdag hade vi massage. Det var mysigt. Någon sålde även kontaktlinser. Det var olagligt och kul. Sedan hade vi spinning, sista passet med Rebecca. Några kunde hålla takten, andra inte. Några blev svettiga, andra blev jättesvettiga. Rebecca var duktig och det var kul.

Ännu mera Spinning!!! Fast det här var på fredag och inte på torsdagen. Inte på eftermiddagen, utan på förmiddagen... på fredagen.... ont i grenen har vissa iaf. Det är mysigt och kul.

Tack och hej! Ta hand om er och sätt inga (hela) päron i halsen i helgen.

RASTA RASTA RASTA

1 kommentar:

  1. Åtta "Kul" och sju "Mysigt" - Ni verkar ha det både mysigt och kul på den där utbildningen... ;)

    P.S. Vem är sveriges minsta utförsåkare? - Anja Pär(s)on!

    SvaraRadera